Eh Master o qeder edilmeli shey var ki. Arzularimi yaziram, eger dunyanin en zengin insani olsaydim onlari yerine yetirerdim
Birinci novbede senin uchun istediyin telefonu alardim ve dunya etrafina seyahet uchun istediyin qeder pul vererdim

sonra ise:
- butun ushaq ve qocalar evini abadlashdirardim, lazim olan sheraiti yaradardim onlara
- agir xeste olan ushaqlarin mualicesini ederdim
- Baki sheherinin meri sechilerdim (Azerbaycanda pul olandan ise chetin ish deyil bu) sheheri kohne veziyyetine qaytarardim, yeni tikileleri qadagan ederdim, Icheri sheheri ve bir chox tarixi abideleri qoruyub, onlari toxunulmaz, kechmishin yadigari kimi saxlayardim. Temizliyi, gozlelliyini yeniden berpa ederdim
- teatrlara lazimi avadanliq alardim, aktyorlara, ve s teatr ishchilerine ozum elave maash teyin ederdim ki hevesle, tez-tez tamashalar oynasinlar. Biletleri de chox ucuz ederdim ki en kasib ailenin bele imkani chatsin almaga
- heqiqi bacariqli, istedadli ushaqlarin qabaga getmeklerinde destek olardim
- butun kasib ailelrin siyahisi tutdurardim, sonra onlara her ay ayliq yardim ederdim, ister yemek, ister geyim ve s ehtiyaclari barede
- vaqonlarda yashayan qachqainlar uchun binalar tikdirer, onlara menzil vererdim
- ordumuza choxlu pul qoyardim ki esgerler rahat sheraitde qalib, hevesle telim kechsinler. Onlara isti yorgan-doshek, yemek, isti paltarlar ve s alardim. Her hefte sanitarlara temizliye baxmalari uchun pul vererdim.
- tehsilde islahatlar aparardim, muellimlere ele maash vererdim ki artiq hech neye ehtiyaclari olmasin ve oz uzerlerinde kifayet qeder ishlesinler, ibtidai sinif ushaqlarina pulsuz derslikler paylayardim. Elave ders vesaitleri, laboratoriya levazimatlari alardim ve s.
- yeni ish yerleri achardim ve ora iahsiz adamalri goturerdim
- layiheler teshkil ederdim Azerbaycani, onun medeniyyetini, tarixini dunyada tanitmaq uchun
Ehhhhhhhh Master o qeder etmeli sheyler var ki saymaqla qurtarmir